Wilt u een promotie film laten maken met een hoog bereik?

Wij maken graag een promotiefilmpje voor u én we zorgen ervoor dat uw video veel bekeken wordt! We helpen u graag met online adverteren op bijvoorbeeld Facebook en Google.

                                                                  

Waarom?

Steeds meer ZZP-ers en bedrijven kiezen ervoor om hun verhaal te vertellen via video. U kunt uw product of dienst uitleggen en uw werkwijze of locatie laten zien. Ook kunnen we een instructiefilmpje of animatiefilm maken. Op deze manier kunnen we in samenspraak alle sterke punten van uw bedrijf naar voren laten komen of uw bedrijf een gezicht geven! Met de video en de verspreiding hiervan gaan we er vervolgens voor zorgen dat u ook daadwerkelijk nieuwe klanten krijgt! Mensen kijken nu eenmaal veel liever een filmpje! Wij kunnen voor uw bedrijf een mooie video creëren waarin het kort en krachtig gepresenteerd wordt onder begeleiding van een passende soundtrack. Uiteraard wordt er in overleg met u afgesproken wat vooral wel en niet in beeld dient te komen en waar bijvoorbeeld de nadruk op dient te liggen. 

Wat kost dit?

Een promotie video laten maken kost u tussen de 500 en 3.000 euro
Online adverteren kost u 115 euro per maand en tussen de 100 en 250 Euro per maand aan mediakosten. Voor eenmalig 150 Euro maken we voor u een terugverdienmodel. Om u tegemoet te komen willen wij de inventarisatie gratis doen zodat u weet wat het gaat kosten en opleveren. Hier zal eerst een gesprek aan voorafgaan zodat we alle informatie hebben. U ontvangt dan een terugverdienmodel waar alle beoogde resultaten/plannen/doelgroepen etc. instaan.


DE KAST (1500 euro productiekosten)
Ter promotie van 'de kast van de toekomst' door ontwerper Robert Bronwasser is de onderstaande video gemaakt. Wij hebben het filmen en monteren voor onze rekening genomen. Ook hebben wij meegedacht aan het concept, de locatie en zijn de teksten aangescherpt. De kast wordt nu geproduceerd door een Engelse fabrikant.

Wellicht ook interessant voor ZZP-ers