Video

Videoclip laten maken

Wilt u een videoclip laten maken? Voor bijvoorbeeld artiesten, scholen of concerten? Wij maken betaalbare video's voor elke doelgroep. Grote bedrijven of particulieren, iedereen kan bij P&I Studio's terecht.

Hoe maak je een videoclip?

Een videoclip of promo laten maken via P&I Studio's is goed, vlot, uiterst professioneel en zeer betaalbaar. Tevens origineel! Een standaard videoclip laten maken is bij ons niet aan de orde. Wij kunnen u al van dienst zijn met een aantrekkelijk en transparant uurtarief. 

Een professionele of semi-professionele videoclip laten maken? Uiteraard beschikken wij ook over een ruime en luxe eigen studio.Wilt u gebruik maken van onze studio? Incl. licht en achtergrond (Chroma Key) dan is dit ook mogelijk. We kunnen u ook helpen met het uitwerken van een storyboard voor de videoclip. Een korte (of uitgebreide) verhaallijn (script) die door de video loopt behoort ook tot de mogelijkheden. Deze schrijven wij dan zelf gebaseerd op de tekst van het nummer. Ook kunnen wij vele diverse exclusieve locaties regelen indien nodig.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

TV commercial laten maken

Ons netwerk van specialisten is groot, waardoor u rechtstreeks met de juiste uitvoerende werkt en er weinig overhead kosten zijn.

Youtube video laten maken

YouTube biedt veel kansen voor bedrijven. Wij zorgen wij niet alleen voor een professionele video, maar ook voor de verspreiding.