Drone huren

Waarom een gecertificeerde drone piloot?

Wanneer u een drone wilt inzetten voor een video voor zakelijke doeleinden dan adviseren we u een professional in te huren. U wilt geen risico's lopen dat er iets mis kan gaan! Lees hier de 7 redenen om voor een gecertificeerde drone operator te kiezen!

Drone huren met piloot

Wanneer je een drone wilt inzetten voor een video moet je jezelf afvragen of de video zakelijk of privé is. Als je een video met commerciële doeleinden in gaat zetten  mag je niet zomaar dronebeelden gebruiken. Zo moet de maker van deze beelden en het bedrijf die de ze in gaat zetten de juiste certificering hebben. Ook moet er rekening gehouden worden met factoren als wind, regen, vogels, hoge gebouwen en mensen. Het is daarom verstandig om van te voren te bepalen of de video zal worden ingezet voor commerciële doeleinden. Daarbij maakt een drone piloot professionele shots. Wanneer er bijvoorbeeld binnen moet worden gevlogen is een erkend dronepiloot een aanrader, hij heeft hier de vaardigheden voor. Zo heeft hij een praktijk- en theorie examen moeten doen om zijn licentie te halen. Hij weet dus ook de te inspecteren regelgeving voor uw specifieke opdracht.

Om even samen te vatten: wat zijn de voordelen van een erkend dronepiloot?

  1. Certificering; wij weten waar je wel en niet mag filmen met een drone. 
  2. Verzekeringen; er kan van alles misgaan. Wij hebben de juiste verzekeringen voor het geval er iets mis mocht gaan, wat we natuurlijk niet hopen!
  3. Ervaring; Een professionele drone operator houdt rekening met omstandigheden zoals wind, regen, mensen, gebouwen en dieren.
  4. Reserve drone; Onze cameraman heeft altijd een reserve drone en reserve camera's bij zich. Voor het geval de drone tijdens opnames stuk mocht gaan.
  5. Specialist; Wij kunnen ook binnen vliegen, achteruit vliegen of vlak langs machines of personen vliegen. Stunt vliegen is ook mogelijk mits we voldoende voorbereiding hebben.
  6. Oplossingsgericht; Onze drone cameraman denkt vanuit marketing en commercie en maakt de beelden die daarbij passen om uw boodschap te vertellen.
  7. Batterijen; een grote drone kan maar 20 minuten in de lucht blijven. Wij hebben voldoende batterijen bij ons om alle gewenste opnames te kunnen maken die u nodig heeft. 

Een gecertificeerde drone operator kunt u bij ons al inhuren vanaf 300 Euro inclusief apparatuur, afhankelijk van locatie en de tijd dat hij op locatie moet zijn. Laat ons vrijblijvend, op basis van uw wensen, een offerte maken en wij checken graag de beschikbaarheid. We beschikken over meerdere gecertificeerde cameramensen met eigen drones en bijbehorende camera's.