Stage lopen

Stagiaire Simon Trel verteld

Als  beginnend fotograaf is het beste dat je kan doen om ervaring op te bouwen, een fotografie stage plek zoeken. Door zoveel als mogelijk te helpen bij verschillende foto shoots leer je het meeste. Je kan natuurlijk boeken lezen over fotografie en veel zelf experimenteren maar je leert nergens zo veel als je zelf bij een fotoshoot bent. 

Wat maakt een stageplek bij P&I Studio zo bijzonder?

De ontspannen sfeer, elke dag iets anders, bijzonder shoots op bijzondere locaties, je staat er midden in en je maakt deel uit van het creatieve team. In afgelopen 2 maanden heb ik alle hoeken van Nederland en België bezocht en veel bekende en bijzondere mensen ontmoet. Voetbal Internationals, brandweer mannen, TV presentatoren en zelfs leiders van motor clubs ontmoet. Voor mij is een goede fotografie stage niet alleen meekijken, het is ontdekken, meedenken en betrokken zijn bij visueel vormgeven. Die ruimte bieden de fotografen van P&I studio. Ik raad het iedereen aan die zich verder wilt ontwikkelen in de wereld van fotografie om stage te komen lopen bij P&I Studio’s. 

Simon Trel
Stageperiode: 2015

Stage lopen bij P&I Studio's

We zijn continue op zoek naar enthousiaste stagiaires. Ben jij flexibel, creatief, bereid om hard te werken en heb jij doorzettingsvermogen?...

Productie

Wij maken resultaatgerichte producties in fotografie, film en online media.