Home

P&I Vlog Productions

P&I Vlog Productions is een productiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van succesvolle vlogs.

Wij zoeken de perfecte match tussen ambassadeurs, influencers (vloggers) en merken. Authentiek ambassadeurschap is van grote waarde voor de perceptie van het merk onder het grote publiek. Er zijn daarom steeds meer merken die samenwerking zoeken met bekende en onbekende vloggers die passen bij het merk en het product. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd!

Vlogger inhuren?

We produceren het liefst vlogs van A tot Z. Maar we zouden ook bijvoorbeeld de vloggers alleen kunnen trainen en de scripts kunnen schrijven. Neem contact op met Bas Westerbeek (bas@p-i.nl / tel 0652043048) voor een vrijblijvend gesprek of voorstel.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Stap 6

Uw vlog partner

en nu?

Enkele vloggers stellen zich aan u voor;

Laurens, 20 jaar

Yasin, 21 jaar

Samantha, 22 jaar

Vloggers die zich willen aanmelden bij P&I Vlog productions!

Ben jij een influencer/vlogger die graag via een boekingskantoor ondersteund wordt! Meld je aan via dit aanmeldformulier. Maak svp ook een vlog video van jezelf en stuur die naar ons op! Inschrijven is gratis. We laten je binnen 48 uur weten of je voldoet aan onze criteria en of we je zullen opnemen in het speciale netwerk van P&I Vlog Productions!

Mag ik u voorstellen? Het P&I Vlog productions Team

Het ervaren Vlog production team bestaat uit story tellers, producers, vormgevers en editors.

Bas Westerbeek

Redacteur, Producer, Media Buyer

Jonas Bommeljee

Editor & Animator

Monika Pejkovska

Grafisch Vormgever

Onze referenties

Resultaat vlog serie Lelystad

Doelgroep 17 - 20 jaar, wonende in Lelystad. Via deze campagne hebben we ze 24x kunnen bereiken en 245.000 weergaves gerealiseerd. kijk ook op jonginlelystad.nl/geld en op hun facebook en instragram account.