Fotografie

Kookboek Ellen Hoog - In perfecte conditie

Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen.

In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten - van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners - waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is.

Recepten in daglicht studio gefotografeerd.

Onze fotograaf Goffe Struiksma heeft de fotografie verzorgt voor dit Kookboek. Samen met een ijzersterk team, bestaande uit styliste Hanna van den Bosch en foodstyliste Ans de Vree is dit prachtige resultaat tot stand gekomen. Opdrachtgever en uitgeverij Carrera Culinair willen hetzelfde team nu ook het 2de boek voor Ellen Hoog laten maken.