Over ons

Bas Westerbeek

Als creative producer zorg ik voor de opdrachtgevers. Denk daarbij aan content creatie en het inregelen daarvan. Ik schakel met de klant, maar ook met de creatief. Organiseren en produceren is mijn comfort zone. Klanten of creatieven richting geven en inspireren is hetgeen ik het allerliefste doe.

Ik vind het belangrijk om binnen een team zoveel mogelijk autonoom te werken met mijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Ik ben resultaat gedreven en ik hou ervan als klanten of de mensen waar ik mee werk lef tonen om iets bijzonders te maken dat niet altijd voor de hand ligt! Mijn hobby’s zijn mountainbiken, schaatsen met mijn vrienden. Ik ben vader van een zoon van 10 jaar en ik ben in het weekend pleegvader van 2 jonge kinderen. Mijn vrouw en ik genieten maximaal van het leven in het weekend door te gaan zeilen of weekendjes weg te gaan.

Door het productieproces los te koppelen van de regisseurs of fotograaf..

Kan ik me volledig concentreren op het produceren, zijn we creatief gezien nog vrijer in ons advies en kunnen we per project het ideale team uit ons nationale en internationale netwerk samenstellen. Dat, met een heleboel andere voordelen, scheelt klanten tijd en geld. Ik vertel u hier het liefst in een persoonlijk (telefoon) gesprek meer over!

Bas Westerbeek

bas@p-i.nl
+31652043048
Producer/eigenaar

Story telling

Momenteel ben ik mezelf aan het her ontdekken via storytelling. Ik wil structureel met verhalen leren werken in een professionele context en dat ook kunnen aanbieden aan klanten. Dit kunstwerk van Banksy brengt het proces waar ik in zit mooi in beeld. Wat ik zie is de kunstenaar een prominente rol innemen in zijn eigen werk. De spuitbussen liggen nog naast hem, nadat hij iets moois heeft toegevoegd aan zijn leven! Wat ook weer de start symboliseert van nieuw leven.

Ik raak geïnspireerd door verhalen uit mijn omgeving en van klanten. Waanzinnig om te zien wat een goed verteld verhaal voor energie geeft! Het Nu ik deze manier van communiceren ontdekt heb is bijna verslavend om me daarin verder te verdiepen en me deze techniek eigen te maken. Vanaf februari ga ik met een opleiding starten tot chief storyteller.

Bas Westerbeek