Greenscreen

Greenscreen op event

Wij beschikken over een foto greenscreen of video greenscreen wand en apparatuur dat we bij ieder gewenst evenement eenvoudig kunnen plaatsen. De foto of video zal ter plekke gekoppeld worden aan de achtergrond van uw keuze en we sturen het beeld direct via de social media kanalen naar de geportretteerden. Op deze manier worden bezoekers vereeuwigd op een locatie naar keuze! Dit biedt een unieke herinnering aan een feest, beurs of evenement. Direct gedeeld via de social media kanalen! 

Greenscreen op event - Wat zijn de voordelen?

 • Hoge betrokkenheid ter plaatse
 • Boter bij de vis. De klant krijgt gelijk het eindresultaat te zien
 • Leads generator. U heeft direct de contactgegevens van uw gasten
 • Wij kunnen met onze greenscreen stand op een beurs zowel binnen als ook buiten staan in onze eigen tent.
 • Indrukwekkend bereik van deze beurspromotie

  Hoe werkt greenscreen op event

 1. Achtergrond kiezen
  Uw gast kiest één achtergrond beeld waar de portretfoto of video in geplaatst kan worden.
 2. Fotograferen of filmen
  Onze cameraman maakt een foto of video. Na het fotograferen of filmen zal de opname in de computer gekoppeld worden aan de achtergrond. Dit is een klassieke manier om uw gasten op een evenement bij uw merk te betrekken en het merkverhaal uit te leggen. En dat op een zeer snelle en moderne wijze via social media. 
 3. Word -of- Mouth voor uw merk.
  Uw gasten die geportreteerd zijn en het resultaat direct naar hun mobiel gestuurd krijgen, gaan dit direct delen via social media zoals instagram, facebook en twitter. Ook de vrienden van uw gasten zullen dus in aanraking komen met uw merk.
 4. E-mail nieuwsbrief follow-up
  Uw gasten hebben hun e-mail adres doorgegeven om de foto te ontvangen. U kunt een (geautomatiseerde) e- mail marketing campagne voor het contact onderhouden met uw klanten. Wij kunnen deze email campagne voor u verzorgen.
 5. Rapportage
  Na ieder 'Greenscreen op event' maken wij een evaluatie verslag over de resultaten en delen dat graag met u.