Product fotograaf

Fotostudio Groningen

Fotostudio Groningen voor alle bedrijfsfotografie

Fotostudio Groningen is gespecialiseerd in fotografie voor bedrijven en is onderdeel van een netwerk van professionele fotografen en fotostudio's verspreid over het land. Ook werken wij op locatie. Dit houdt in, dat wij met onze mobiele studio langskomen. Wij zijn uitgerust met de modernste digitale opname apparatuur voor elk gewenst doel.

Onze specialiteiten

Voor reclame-, product-, culinair-, studio-, reportage- en portretfotografie bent u bij ons aan het juiste adres! Maar ook voor video producties zoals een product demonstratie, event registraties, promotie video of bedrijfsfilms bent u bij ons aan het juiste adres.

Fotostudio Groningen

“Wat maakt jullie fotostudio in Groningen dan zo bijzonder?” zou je wellicht denken. Voordat we uitleggen wat we jou te bieden hebben, leggen we graag uit wat een goede fotograaf maakt. Dit hangt van twee factoren af, namelijk het werken met de beste apparatuur en de ervaring en creativiteit van de fotograaf. Voor de regio Groningen en daar buiten is Fotostudio Groningen uniek in het bieden van deze combinatie. Onze fotografen denken met u mee over het beoogde resultaat, ze weten met licht te spelen en hebben oog voor detail. Daarbij leveren wij ook nog eens een totaalpakket. Dat maakt ons de fotostudio in Groningen  en omstreken voor mensen die kiezen voor kwaliteit en originaliteit. 

In alle delen van Groningen zijn onze fotografen inzetbaar:

  • Groningen Binnenstad
  • Groningen Oude Wijken
  • Groningen Noordwest
  • Groningen Hoogkerk
  • Groningen Noorddijk
  • Groningen Zuid

Fotostudio Groningen verzorgt ook steeds vaker kwalitatieve Video producties.

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor product video, demonstratie video, event registraties, promotie video of bedrijfsfilms.

Wilt u op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een update van Fotostudio Groningen

Check beschikbaarheid greenscreen studio

Voorkeursdatum