Vlogger

Visual storytelling voor Wagamama

Sinds juni 2017 zijn we gestart om op regelmatige basis te gaan fotograferen en filmen voor de Wagamama Restaurants. Daarmee creeeren we unieke en kwalitatieve content waarmee de social media experts van Wagamama de social media kanalen kunnen vullen. Zo bezoeken we regelmatig de diverse restaurant van Wagamama en worden er bijzondere foto's gemaakt door de ogen van een professionele fotograaf, die vrij mag fotograferen wat hij wil. Het uitgangspunt is om creatieve, impactvolle foto's te schieten van personeel tot de gerechten en van de bezoekers tot en met de locaties. 

Delen via social media

Via de social media kanalen van Wagamama worden de foto's en video's vervolgens gedeeld. Denk hierbij aan Instagram en Facebook. De communicatie afdeling van wagamama wil minstens 3x per week een nieuwe foto of video met tekst via social media verspreiden om daarmee contact te houden met de jongere doelgroep.

Onze fotografen en cameramensen

Het is heel bijzonder om te zien hoe een interieur of productfotograaf naar een restaurant toe gaat en terugkomt met bijzondere beelden die je niet zou verwachten. Maar ook onze foodfotograaf sturen we naar Wagamama die weer zeer waarschijnlijk met bijzondere beelden zal terugkomen. 

Doelstelling 

Doel is om de social media volgers van Wagamama binnen een half jaar te verdubbelen. Het materiaal zal ook actief aangeboden worden aan foodbloggers waardoor een hoger bereik gerealiseerd kan worden. Onze fotografen en tekschrijvers werken hier graag aan mee en we zijn erg benieuwd naar het resultaat. 

Stand per 28 juni 2017

  • Facebook Wagamama - vind ik leuk 42.859 en 41.905 volgers (bekijk hier het facebook account).
  • Instagram 172 berichten, 7.524 volgers en 1.092 volgend (bekijk hier het instragram account).

We houden jullie op de hoogte.

Ook interesse om kwalitatieve en unieke content te laten ontwikkelen voor je social media kanalen? Neem dan contact met ons op.

Video voor Wagamama

Een jr. cameraman heeft deze social media video gemaakt over de kids menu's bij Wagamama

Vlogger inhuren

Door een vlogger in te huren kunt u uw doelgroep op een persoonlijke manier kennis laten maken met uw bedrijf

Vloggen voor restaurant Beymen

Voor restaurant Beymen hebben we de 'vlog' verhalen in beeld gebracht.