Slow food video test

Slow food video test

Het maken van een dood gewone aardbeien jam in Super SlowMo kan natuurlijk heel sexy zijn. Eigenlijk is super slowmo het super snel filmen en normaal afspelen van een video maar dat kan je een musketier niet wijs maken. Naar een ochtend van zwoegen, ploegen en vloeken, tientallen keren de aardbeien wassen en laten rollen stond was de basis voor hun eerste slowfood video gelegd. Het editen, de beeld correctie en tekst die zouden allemaal op een andere dag wel het levens licht zien.

 

Moe en hongerig gingen ze aan tafel zitten om het resultaat van een ochtend hardwerken te bekijken met een wel verdiend patatje. Oooh oh Patatje dat kan natuurlijk ook een food videotje worden, het licht moest weer, werk aan de winkel! de degens werden gekruist en zo ontstond er naar de ontbijt jam een klein lunch videotje. 

Na een vruchtbare dag hard werken in naam van de koning hadden ze de smaak goed te pakken. Er moest een Grand finali komen. D’Arragnan trok zijn degen en riep Hamburgers en Bier! de twee andere musketiers stemden er met tegen zin mee in. De wetenschap dat als D’Artagnan iets in zijn hoofd had gehaald dit er met geen mogelijkheid uit te krijgen is,  en dat hij zou vechten tot de dood voor dat hij zijn menig zou veranderen maakten het er allemaal niet makkelijker op. Athos riep wel eerst dat bier anders maak ik geen opnamen meer met D’Artagnan.  Porthos die meer liefde voor wijn en food kent dan de andere drie samen trok zwijgzaam zijn degen en begon met het snijden van de ingrediënten. Tomaat, Sla, Ui, bacon en brood ze moesten er allemaal aan geloven voor dat de burger op de grill kon. Aramis had het wel gezien hij dronk zijn cola op en zetten het blikje argeloos op tafel staan. 

Binnenkort, als we deze video's wat verder bewerkt hebben, laten we u graag de resultaten zien van onze eerste testdag!

Team P&I studio's

 

 

Gerelateerde berichten