Persfoto's voor de film Fataal

Persfoto's voor de film Fataal

Voor de film FATAAL heeft P&I Studio's belangeloos meegewerkt. Zo zorgde onze fotograaf Goffe Struiksma voor de persfoto's. Die zijn namelijk hard nodig om een film bij bioscopen te promoten en uit te laten zenden.

Op de avond van 20 september hebben we met de crew van FATAAL afgesproken in Uitgeest om een van de acteurs op de gevoelige plaat te zetten. Goffe ging aan de slag met twee stagiaires en een producer sterk. Dit leverde stoere en haarscherpe foto's op van een van de hoofdrolspelers: Mamoun Elyounoussi. Het was een plezierige samenwerking die voor herhaling vatbaar is. We wensen de mensen van FATAAL dan ook alle succes bij de première op 31 oktober 2016.


Over FATAAL

FATAAL is een Nederlandse film van Jesse Bleekemolen (18), officieel ambassadeur van stichting MOED (bekend van het lieveheersbeestje). Zijn film gaat dan ook over zinloos geweld. Hij wil de jeugd de keiharde waarheid van dit probleem laten inzien. De film is door middel van crowdfundingplatform: voordekunst, gefinancierd. Zo hebben ongeveer  duizend mensen meegewerkt aan dit project. P&I Studio's houdt zich al jaren bezig met goede doelen in de muziek, theater -en filmwereld en was daarom ook bij dit project van de partij.

 

Neem hieronder een kijkje achter schermen van een avondje foto's schieten voor de persfoto's

Gerelateerde berichten