De week van Jarrik bij P&I studio's

De week van Jarrik bij P&I studio's

Tijdens mijn stage bij P&I Studio’s, onder begeleiding van Goffe Struiksma, heb ik aan veel opdrachten meegewerkt. In het begin gingen we vaak op pad en moesten we foto’s op locatie maken door heel Nederland.

Van grote bedrijven met technische producten tot en met het fotograferen van medewerkers van voedselketens en dergelijke. Daarnaast moesten we vaak naar verschillende voetbalclubs reizen om daar profvoetballers te fotograferen voor bijv. tijdschriften. Vorige week hadden we een opdracht in Helmond bij een bekende vechter in Nederland. Deze moest Goffe op de foto zetten. We kwamen in een zaal waar iedereen traint. Dit was een mooie plek om Nieky Holzken op de foto te zetten. Na alles opgezet te hebben kon Goffe de foto maken. Hij was goed gelukt dus het was een geslaagde opdracht!

Later die week kregen we twee nieuwe opdrachten binnen. Bij de eerste opdracht moesten we E-Bikes fotografen, dit zijn elektrische fietsen. We begonnen vroeg in de ochtend met het opbouwen van de set, om te zorgen dat de belichting goed was. Ik maakte de fietsen klaar om gefotografeerd te worden door Goffe. Ik moest er elke keer voor zorgen dat er geen stof achterbleef op de fietsen. Ook de banden en alle andere onderdelen van de fiets moesten helemaal goed staan. Alles moest perfect schoon zijn!

Aan het einde van de week moesten we een model fotograferen die diverse spijkerbroeken aanhad. Deze foto’s zouden uiteindelijk terechtkomen op de website. Ook hierbij was het uiterst belangrijk dat niet alleen de belichting perfect was, maar ook de spijkerbroek. Denk hierbij aan het kreukelvrij houden en zorgen dat de broek goed om de benen en kuiten heen viel. Er waren veel spijkerbroeken die gefotografeerd moesten worden vanuit verschillende hoeken. Hierdoor zijn we de hele dag bezig geweest.

 

Gerelateerde berichten